Lang niet iedereen heeft thuis de beschikking over een hydro pool of sauna. Geldt dit ook voor jou? Dan bezoek jij waarschijnlijk met enige regelmaat een spa om je eens lekker te ontspannen. Wanneer je dit geregeld doet, kost dit je behoorlijk wat geld. Het kan gelukkig allemaal een heel stuk goedkoper. Jij kunt jezelf namelijk ook gewoon verwennen met een spa-dag in je eigen huis. En nee, hiervoor hoef je dus niet te beschikken over een bubbelbad, hydro pool, jacuzzi of sauna. Benieuwd hoe dit dan wel kan? Wij geven je hier een aantal tips om thuis jouw eigen spa te creëren!

img5

Lekker badderen


Heb jij geen jacuzzi, bubbelbad of hydro pool, maar wel een ligbad? Dan kun je hier natuurlijk ook heerlijk in ontspannen. En je kunt het nog een stuk leuker en fijner maken. Hoe? Door bijvoorbeeld een bruisbal te gebruiken. Niet alleen krijg je hierdoor een grote hoeveelheid schuim, maar het water krijgt ook allerlei vrolijke kleuren.

 

Gezichtsmaskertje

Bij een spa-dag mag een gezichtsmasker natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig hoef jij niet speciaal naar een wellness toe om zo’n masker aan te laten brengen. Je kunt het namelijk ook zelf doen. Bij vrijwel iedere drogisterij kun je tegenwoordig wel zo’n gezichtsmaskertje kopen. Soms krijg je zelfs gratis of worden ze verkocht met hoge korting. Hierdoor wordt het natuurlijk aanzienlijk goedkoper.

img6

Goedkope producten dankzij Aliexpress coupon

Het creëren van een eigen spa kan betrekkelijk duur worden. Dit is zeker het geval wanneer jij allerlei verzorgingsproducten aan moet schaffen, zoals een gezichtsmasker. Het wordt zeker een duur grapje wanneer jij dit allemaal in de winkel koopt. Gelukkig kun je flink besparen door deze producten op het internet aan te schaffen. Je hebt verschillende websites waar jij de benodigdheden kunt kopen. Wil jij jouw producten bij aliexpress aanschaffen? Maak dan gebruik van deze aliexpress coupon. Hierdoor kun jij namelijk flink besparen op de aanschaf van verzorgingsproducten. Op deze manier wordt een spa-dag thuis toch alweer een heel stuk goedkoper!

Gebruik verzorgende middeltjes

Mensen die thuis een spa-dagje willen beleven, kopen vaak ook allerlei producten die goed zijn voor hun huid. Althans, er wordt gezegd dat deze producten goed zijn. Op het internet vind je vaak aanbiedingen op producten die goed zouden zijn voor jouw huid. Hierdoor krijg je vaak flinke korting. Pas wel op, want lang niet alle middeltjes zijn ook daadwerkelijk goed. Sommige zijn zelfs behoorlijk slecht voor jouw huid. Ben je niet bekend met een bepaald merk of middeltje? Gebruik deze dan ook niet direct, maar ga eerst eens verder op onderzoek uit.

 

Werk je nagels af


Veel mensen voelen zich een stuk knapper nadat zij naar een wellness zijn geweest. Logisch, want je huid voelt zachter aan en ziet er een stuk gezonder uit. Beleef jij thuis een lekker spa-dag? Dan kun je als finishing touch natuurlijk nog even je nagels afwerken. Vijl ze eerst mooi bij en breng vervolgens wat nagellak aan. Op deze manier krijgt jouw spa-dag in huis een toepasselijk slot!