Veel mensen vinden het heerlijk om in bad te liggen. Geef ze eens ongelijk, want het is lekker relaxt. Je kunt je volledig ontspannen en komt helemaal tot rust. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke goed voor je. Maar ja, wat doe je wanneer je geen bad in huis hebt? Je kunt dan natuurlijk wekelijks een bezoekje brengen aan een spa. Dit kost je op de lange termijn echter heel veel geld. Heb je een relatief grote tuin? Dan kun je ook overwegen om zelf een spa in jouw tuin te plaatsen. Een Artesian spa geniet in dat geval de voorkeur. Waarom je juist voor een Artesian spa moet kiezen? Dit leggen wij je in onderstaande tekst haarfijn uit!

img9

Ultieme luxe


Jij kent ongetwijfeld wel iemand die een jacuzzi of bubbelbad in zijn tuin of huis heeft. Mogelijk neig jij er hierdoor wel naar om ook voor deze optie te kiezen. Sluit een Artesian spa echter niet op voorhand uit. Waarom niet? Omdat dit namelijk veel luxer is dan een simpel bubbelbad of een standaard jacuzzi. Je kunt er heerlijk in wegzakken en bovendien heb je in een Artesian spa ook voldoende ruimte om met meerdere mensen te zitten. Bij een jacuzzi of bubbelbad is dit vaak nog maar de vraag.

Therapeutische werking


Een ander groot voordeel van een Artesian spa ten opzichte van een bubbelbad of jacuzzi is de therapeutische werking. Een Artesian spa heeft dit wel, terwijl een jacuzzi en bubbelbad dit in veel mindere mate hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld veel meer opening waar waterstralen uit komen. Dit zorgt ervoor dat jij volledig ontspant en je lichaam ook nog eens helemaal tot rust komt. Wanneer jij uit een Artesian spa komt, voel jij je dan ook totaal anders dan wanneer je uit een bubbelbad of jacuzzi stapt. Het lijkt ineens of je een aantal jaren jonger en een stuk soepeler bent. En wie wil dat nou niet?!

img10

Waar koop je een Artesian spa?


Ben jij overtuigd geraakt van de vele voordelen die een Artesian spa heeft? Dan wordt het de hoogste tijd om er eentje aan te schaffen. Nadeel is alleen dat een Artesian spa fors duurder is dan een jacuzzi of een bubbelbad. Wanneer je het slim aanpakt, kun je echter vaak korting krijgen op de aanschaf ervan. Koop dan ook nooit een Artesian spa bij de eerste de beste aanbieder, maar kijk altijd verder. Doe vooral ook research op het internet. Hier vind je vaak aanbiedingen & korting. Sommige bedrijven stellen zelfs een kortingscode beschikbaar om het kopen van een Artesian spa een stuk aantrekkelijker te maken. Zorg dus dat je zo’n bedrijf vindt, want dit scheelt je aanzienlijk in de aanschafwaarde.


Hoe installeer je zo’n spa?


Heb jij inmiddels een Artesian spa aangeschaft? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Voordat je een Artesian spa kunt gebruiken, moet deze namelijk op de juiste manier aangesloten worden. Wanneer je hier geen ervaring mee hebt, is dit behoorlijk lastig. Het is daarnaast belangrijk dat alles juist wordt aangesloten. Zo niet, dan is de therapeutische werking niet goed. Wil jij zonder problemen gebruik kunnen maken van jouw Artesian spa? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kunnen jouw Artesian spa binnen een mum van tijd op de juiste manier aansluiten.